fbpx

gratis

Ja ja… dat zal wel. Waarom zou je iets gratis weggeven? Nou weet je waarom dat is? Om jou een duwtje in de rug te geven. Welke kant op, dat heb je zelf in de hand.

 

Om een nieuwe kant op te gaan, anders na te denken over jouw business of gewoon om energie te tanken!

Ik wil mijn business boosten!

Waarom zou ik al die kennis en ervaring van de afgelopen 21 jaar voor mezelf houden? Dus, pak je telefoon, luister deze geheime podcast voor ambitieuze ondernemers en laten we samen die business van jou laten knallen!

  • Ben jij er klaar voor om je business naar een hoger level te schalen?
  • Sta jij er voor open om je huidige vicieuze cirkel te doorbreken en je business nog meer waarde toe te bedelen.
  • En kan jij wel een dosis positieve energie gebruiken tijdens je veel te drukke en volle shootdagen?

Luister dan eens naar mijn geheime podcast. Hierin deel ik onder andere hoe ik van ‘fotograaf’ naar succesvolle ondenermer ben gestegen en wat mij daarbij heeft geholpen.

luister de geheime podcast!

doe de archetype quiz!

Ben je benieuwd hoe jij je krachten als fotograaf en als ondernemer nóg beter kan gaan inzetten?

Herken jouw manier van ondernemen en maak daar ‘gebruik’ van. Ben je een Innovator, dan geeft het je waarschijnlijk energie om regelmatig iets nieuws te implementeren. Ben je een netwerker, gebruik dan je netwerk om je business uit te bereiden. Ben je specialist, verdiep je dan nog meer in jouw specialisme want daar krijg je energie van. Ben je een hustler, benut de kansen die je ziet en maak gebruik van zelfpromotie.

Kortom, het maakt niet uit wat voor ondernemer je bent, als je maar je eigen krachten benut. Vanuit daar zal je alleen maar groeien en blijf je jouw onderneming versterken.

Je bent niet alleen

Als fotograaf (zonder personeel) maak je niet alleen de foto’s, je bent bezig met marketing, sales, financiën en alle andere neventaken.

Je bent in deze community niet alleen. Samen met gelijkgestemde leer je van elkaar, geef je elkaar tips en tricks, deel je jouw struggles & hoogtepunten. Alleen zo word je een betere ondernemer en fotograaf! En zal je zien dat je niet meer klanten nodig hebt. Maar wordt jouw waarde verhoogd op ieder vlak.