fbpx

5-DAAGSE ONLINE TRAINING

START MET ONDERNEMEN NAAR WAT JIJ WAARD BENT

Deze 5-daagse training ter waarde van
€ 97 excl BTW is nu GRATIS

“Door deze training ben ik gaan inzien dat ik het echt anders mag gaan doen”

Als businesscoach voor fotografen help ik mijn coachees

aan vrijheid en winst op ieder vlak.

5-DAAGSE TRAINING

Start met ondernemen naar wat jij waard bent. In deze 5 dagen wil ik je inspireren om hogere tarieven te vragen voor je fotografie.

In deze 5 dagen neem ik je mee hoe ik de switch maakte naar andere tarieven én andere werkwijze waardoor mijn studio een goedlopende en winstgevende fotografie business is geworden.

Heel lang heb ik ook in die rondjes gezwommen en kwam ik niet vooruit. Tijdens deze training ga je inzien wat er voor nodig is om daar te komen waar jij wil komen.

  • Zijn meer klanten dé oplossing voor jouw bedrijf ?
  • Trek jij de juiste klant aan ?
  • Jouw waarde begint met eigenwaarde.
  • Het draait niet om jou!
  • Wat wil je nou écht ?

Deze 5-daagse training ter waarde van € 97 excl BTW is nu GRATIS

Meld je hier aan voor de 5-daagse training

Start met ondernemen naar wat jij waard bent. Met deze 5 daagse training wil ik je inspireren om de waarde van je bedrijf in te zien, zelfverzekerd te ondernemen en je vrijheid te herontdekken. Deze 5-daagse training ter waarde van € 97 excl BTW is nu GRATIS.

Stop met rennen voor een magere omzet en weinig waardering.

Start met ondernemen naar wat jij waard bent.

Wat een krachtige en verhelderende online training heb jij gegeven ! De rust overkomende setting met focus op jou met je directe voorkomen. Voor mij kwam dit op het juiste moment. Mijn nieuwe website gaat gevuld worden met jouw woorden in mijn gedachten en zeker met hogere tarieven dan ik in eerste instantie in gedachten had. Ik ga ervoor!

Wat een eye-opener! Wat je allemaal kunt doen voor je klant, er zijn zoveel mogelijkheden. Mijn creativiteit gaat meteen aan. Hoe kan ik mijn klant nog beter laten zien dat ik haar waardeer, samen met haar fantastische foto’s ga maken en haar een super eravring ga geven.

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112