fbpx

quiz

Iedere ondernemer, iedere fotograaf, en zeker iedere ondernemer-fotograaf, die is anders. Weet je, het is niet alleen de stijl van je foto’s die uniek is, maar ook je manier van ondernemen.

Het is zo verschillend als dag en nacht! En laten we eerlijk zijn, het allerbelangrijkste is dat je excelleert in wat je energie geeft, waar je hart sneller van gaat kloppen. Niet dat eeuwige gehamer op wat niet lukt, zoals op school, waar je altijd maar beter moest worden in wat je niet lag. Nee, het gaat erom dat je schittert in wat je wél kan!

Daarom heb ik iets leuks voor je: een quiz. Een manier om te ontdekken wat jouw archetype is als fotograaf-ondernemer. Ik richt me hier op de vier meest voorkomende types: de Innovator, de Netwerker, de Hustler en de Specialist. En weet je, wat er ook uitkomt, het is goed. Dat is wie jij bent, hoe jij dingen doet. Maar onthoud goed, hoe je ermee omgaat, dat heb je zelf in de hand. Gebruik je krachten, zet ze in, en laat zien wat je waard bent!

Doe de quiz?

Ontdek jouw archetype!

Herken je ondernemersstijl en maak gebruik van je eigen krachten. Geef hetgeen uithanden waar jij geen energie van krijgt. En geef aandacht aan hetgeen wat jou dagelijks een positieve boost geeft!

Elk archetype brengt unieke sterke punten naar de tafel. De Innovatieve Fotograaf-Ondernemer is sterk in creatieve innovatie, de Netwerker in het opbouwen van relaties, de Specialist in diepgaande expertise, en de Hustler in vastberadenheid en aanpasbaarheid.

Het herkennen van je eigen stijl kan je helpen om je sterke punten te benutten en een strategie te ontwikkelen die past bij je persoonlijke en zakelijke doelen

Ben je nieuwsgierig geworden?