fbpx

Podcast

Dé verborgen podcast voor de ambitieuze fotograaf die veel meer uit zijn of haar business wil halen. Door te gaan ondernemen naar wat je waard bent.

Wil jij jezelf als ondernemer en als fotograaf naar een hoger level tillen, je onderneming serieus nemen en je omzet doen laten stijgen zonder meer klanten nodig te hebben? Dan is deze tijdelijke ‘geheime’ podcast de eerste stap! Geef jezelf de kans om te groeien.

Ik heb een aantal podcasts opgenomen met giga veel waarde, inspiratie en motivatie. Hierin deel ik waarom jij NU die knop om mag zetten. Om je zelf niet meer in de ellende te werken voor maar een paar honderd euro, waar je misschien net je lasten mee kan betalen. Maar om je bedrijf en jezelf juist te laten groeien!

Wil jij dit?

Wil jij ook de 'geheime' podcast luisteren?

Als je dit formulier invult, ontvang je per mail direct toegang tot de geheime podcast.

Maak vanaf vandaag het verschil!

Nu zal je denken, waar ga ik mijn tijd aan verdoen. Een podcast luisteren waarin iemand mij verteld dat ik meer voor mijn shoots moet vragen…

Wil jij ook de 'geheime' podcast luisteren?

Als je dit formulier invult, ontvang je per mail direct toegang tot de geheime podcast.

Ik kan je verzekeren dat dit geen podcast is die je tijd voldoet, lees gauw verder waarom!

  • Laten we eerlijk zijn, je hebt al zoveel coaches en cursussen geprobeerd om jouw fotografiebusiness een boost te geven, maar elke keer loop je tegen dezelfde muur. 
  • Je vraagt je af: “Waarom lukt het niet? Waarom blijft mijn omzet steken?” Je probeert van alles: meer diensten, meer shoots, je gooit zelfs je privéleven in de mix. Maar het resultaat? Noppes, nada, niente.
  • En dan die prijs… Durf je wel genoeg te vragen voor je werk? Voel je je schuldig? Geloof me, dat gevoel ken ik maar al te goed. Maar ik heb nieuws voor je: het kan anders!

Ik ben door diezelfde molen gegaan. Die eindeloze cirkel van twijfel en frustratie. Maar weet je wat? Ik heb die cirkel doorbroken. Ik heb keuzes gemaakt, voor mezelf en mijn business. En kijk waar ik nu sta: een succesvolle onderneming met een geweldig team! In mijn nieuwste podcast deel ik een deel van mijn reis met je. Hoe ik van struggelende “fotograaf” naar een succesvolle ondernemer ben gegaan.

Het is mijn missie om jou te helpen. Om jouw fotografiebusiness naar een hoger niveau te tillen. Want waarom zou ik al die kennis en ervaring voor mezelf houden? Dit is jouw moment, jouw kans om te stralen. Dus, pak je telefoon, luister deze geheime podcast voor ambitieuze ondernemers en laten we samen die business van jou laten knallen!

Waar wacht je nog op?