1 OP 1 COACHING

WERK MET ZEKERHEID AAN WINST

 

Kristels VIP DAG is no-nonsense en ontzettend helder. Ze heeft geen geheimen en je krijgt op al je vragen antwoord

Alles wat je nodig hebt zit al in je.

Alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijf zit al in je.

Zelfs wanneer je dat nog niet ziet of gelooft.

Wat ik van jou vraag? Moed.

Wat je van mij krijgt? Toewijding.

Ik neem je daarom aan de hand. Want ik ben vastberaden om samen te werken aan een business die jou recht doet en gelukkig maakt, op ieder vlak.

VIP DAG

 

Is een online training niets voor jou en wil jij graag met mij 1 op 1 aan jouw bedrijf werken ? Plan dan een VIP dag met me in. Deze dagen bied ik maar zeer beperkt aan. Ik voel, als ik je spreek, of jij er wel echt klaar voor bent. Deze dag gaat snel. Je bent al een tijd bezig met fotografie alleen wil het zakelijke gedeelte nog niet echt van de grond afkomen. Dit is geen dag voor beginners. Wat gaan we aanpakken op deze VIP dag ?

  • workflow
  • tarieven
  • mindset
  • zakelijk inzicht
  • campagnes

Deze VIP dag vindt plaats op een donderdag van 9.30 – 14.00 uur inclusief lunch. Vooraf ontvang je spreadsheets en vragenlijsten zodat we meteen tot de kern komen. Investering € 2500 excl BTW.

Na deze VIP dag heb je alles in handen om meteen een vliegende start te maken en binnen een paar shoots deze investering in veelvoud terug te verdienen.

Stop met rennen voor een magere omzet en weinig waardering.

Start met ondernemen naar wat jij waard bent.

Als fotograaf word je opgeleid om technisch goeie foto’s te maken. Je leert met licht omgaan, met mensen, met omstandigheden en er komt een moment dat je technisch gezien álles aan kunt.
Maar je leert nergens om je bedrijf te runnen, je onzekerheden te overwinnen, of om je prijzen te positioneren. Ik dacht dat ik al een heel eind onderweg was, maar Kristel heeft mijn ogen pas echt geopend. Een bloeiend bedrijf heeft ook een bepaald prijsniveau nodig om door te kunnen groeien! De dag na de VIP-masterclass heb ik mijn prijzen aangepast en ik ben direct nieuwe opdrachten gaan aannemen tegen mijn nieuwe, flink hogere prijsniveau. En dat voelt goed! Ik weet zeker dat dit het zetje was dat ik nodig had om met heel veel plezier te blijven doen wat ik al deed, en om er nu ook een goed salaris aan over te houden! Kristels masterclass is no-nonsense en ontzettend helder. Ze heeft geen geheimen en je krijgt op al je vragen antwoord. Het enige dat jou nog rest na deze toptraining is alles toepassen en blind vertrouwen hebben dat het goedkomt. 

 

Yolanda

 

Kristel ontmoette ik vorig najaar toen ik een shoot bij haar deed. Ik voelde me meteen op mijn gemak en dat maakte dat ik, na een tijdje twijfelen, een VIP dag boekte om mijn bedrijf en tarieven onder de loep te nemen. Kristel heeft mij gedurende de dag veel inzichten gegeven, er vielen die dag heel wat kwartjes. Stapsgewijs ging ze met mij mijn bedrijf door, en liet me de verbeterpunten zien. En het mooie is, op een gegeven moment zie je het zelf ook heel duidelijk. Die dag is de omslag in mijn mindset geweest en de vraag hoe de gewilde omzet te halen en mijn bedrijf te veranderen is omgeslagen naar vertrouwen en een duidelijk pad. Het plan naar een volwassen versie van mijn bedrijf ligt er en komt er.. Linksom of rechtsom. Dankzij Kristel!

Amanda

by Amanfotografie

Ben jij toe aan de volgende stap in je business? Ben je klaar met te weinig geld verdienen met je fotografie ? Vraag dan een gesprek met me aan door dit formulier in te vullen. Samen kijken we of een VIP dag de beste optie voor jou is.

14 + 10 =

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112