“A moment lasts all of a second, but the memory lives on forever.”

 

Door onze unieke fotoshoot ervaring zul je jezelf opnieuw ontdekken. Je gaat jezelf in een heel nieuw daglicht zien. Je voelt je mooi en empowered. Met deze zelfvertrouwenboost kun jij de hele wereld aan.

Vandaag is dé dag

Vandaag is de dag dat jij jouw innerlijke schoonheid mag gaan omarmen. Alles is er al, je hoeft het alleen nog maar te zien. Door de shoot zul je ervaren hoe waardevol en uniek je bent. Jouw persoonlijk groei krijgt een groeispurt door de zelfvertrouwenboost die de shoot je geeft.

Laat alles wat je tegenhoud los.

Laat je niet tegenhouden, je bent zoveel meer dan je denkt. Door jezelf open te stellen en je kwetsbaarheid te accepteren, begint jouw reis naar nog meer zelfliefde en eigenwaarde. Je ziel staat weer in vuur en vlam als je de magie van de shoot beleeft. Samen met jou gaan we de mooiste foto’s maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Waarvan je niet wist dat hij/zij in jou zit.

Je weet niet wat de morgen je brengt. Jij verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Om te ervaren hoe waardevol je bent en zo je dromen na te jagen. Dan verandert alles! 

 

“One day or day one,

you decide”

PORTRET

BOUDOIR

BRANDING

MANNEN

Testimonials

Wat anderen zeggen

“Kristelmagic”

Het begin van de shoot vond ik doodeng, maar als je in de lens van deze vakvrouw kijkt, gebeurt er iets wonderlijks… Kristelmagic!!

Met de perfecte mix van geduld, oprechte aandacht en vertrouwen schept Kristel een veilige sfeer, waarin je de camera totaal vergeet. De andere toppers binnen haar team, zoals bijvoorbeeld Roos Pelders, passen ook perfect in deze setting. 

Het eindresultaat weerspiegelt de bijzondere en vooral warme samenwerking. De reveal was onbeschrijflijk. Zo had ik mijzelf nog nooit gezien. Het werd een onvergetelijke ervaring, die mij tot tranen toe ontroerde. Dankjewel Kristel! Mooi mens. Door jouw oprechte aandacht en prachtige foto’s laat je andere vrouwen zien dat zij zich mooi mogen voelen zoals ze zijn. 

Joyce 

“Zo verbluffend….”

Iedere vrouw kent het wel… van die dagen dat je alleen nog maar de mindere kanten van jezelf kunt zien. Alle mooie dingen lijken ineens niet meer te bestaan. Hetgeen wat mij onzeker maakt, steekt mijlenver boven alles uit. Die dagen kunnen ervoor zorgen dat mijn zelfvertrouwen flink naar beneden keldert. Maar wat is het dan een cadeautje als ik bij Kristel voor de lens mag staan. Op een uiterst integere manier weet Kristel mij prachtig vast te leggen. In een ontspannen setting klikt haar camera juist op die momenten dat ik de mooiste kant van mezelf durft te tonen. En de resultaten… die zijn keer op keer verbluffend. Zo verbluffend, dat ik er altijd even heel stil van word en weer blij durf te zijn met mezelf. En dat gevoel, dat gun ik iedereen!

Audrey

“Boost voor mezelf”

Mijn shoot is alweer een tijdje geleden. Nog steeds een super gek idee, dat ik dit voor mezelf zou doen, ik moest er echt heel erg aan wennen. De opbouw van de shoot is heel prettig. Eerst de make up in, je haren worden gedaan, precies zoals je zelf bent. En tegelijkertijd leer je elkaar kennen, en raak je vertrouwd met het idee van een fotoshoot. Daarna de shoot zelf, en op het eind nog de reveal, echt een speciaal moment. 
Het enthousiasme is zo groot, en nog veel belangrijker, vind ik: alles is zo normaal, dat je je snel op je je gemak voelt. 
Deze ervaring is zo’n boost geweest voor mezelf. Na een rotperiode heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden. Ik heb me sindsdien een hele tijd weer mooi gevoeld, en als ik nu momenten heb dat het minder is, kijk ik weer even terug op deze ervaring. Je gaat weer voelen dat je het waard bent en dat is heel inspirerend. Ik hoop dat ik dit ooit ook voor anderen kan betekenen.
Dankjewel Kristel

Judith

“Voelde me krachtig en kon de wereld aan”

Wat een geweldige ervaring was dit. Ik voelde me bij Kristel meteen op mijn gemak. Wat een prettig en warm persoon is ze. Zij liet me inzien hoe mooi ik ben, mijn zelfvertrouwen groeide met de minuut. Ook al had ik het resultaat nog niet gezien, ik voelde me onderweg in de auto, op de weg terug naar huis, zoooo mooi. Het vuurtje had ze weer aanwakkerd. Ik voelde dat ik er weer stond. Voelde me krachtig en kon de wereld aan. Gek eigenlijk dat dit kan, door een foto-shoot. Therapie leek dit wel. En dan de resultaten…….! PRACHTIG. Ik liep weer met mijn hoofd in de wolken. Dit ben ik! Nu, iedere keer als ik naar de foto’s kijk, voel ik het vuurtje weer branden. De kracht. Iedere vrouw zou zichzelf dit cadeau moeten doen, omdat je dit waard bent. En niet uitstellen want wat morgen komt weten we niet. Kristel bedankt voor deze waardevolle ervaring en les.

Anita

[instagram-feed]

info@kristelvanherpt.com     |    Grotestraat 17a 5141 JM Waalwijk   | +31630386112